Over SACKit

SACKit is Deens design dat opvalt in de massa. We creëren multifunctionele lifestyleproducten van hoogwaardige kwaliteit en exclusief Deens design. Een product van SACKit is een product waar u jarenlang plezier van zult beleven! Functionaliteit en kwaliteit staat hoog in het vaandel.

We krijgen vaak de vraag "Wat is eigenlijk het verband tussen luidsprekers en zitzakken?" Voor ons is het verband duidelijk: we maken functionele lifestyleproducten die passen bij het moderne, actieve leven. We laten ons niet beperken tot één productcategorie. We werken constant aan de behoefte van consumenten aan up-to-date en functionele lifestyleproducten.

SACKit DNA

Bij SACKit werken we op basis van de ultieme kwaliteitstest: we verkopen alleen producten die we zelf graag zouden willen hebben! Daarom kunnen we altijd de kwaliteit, functionaliteit en het design van de producten garanderen.

Alle materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om voor u functionaliteit en esthetiek in het dagelijks leven te garanderen. Wij ontwerpen lifestyleproducten voor de woonkamer, het terras, de kinderkamer, de vakantie, op het strand, voor de hond - kortom voor het moderne, actieve leven. Daarom zorgen we ervoor dat alle materialen van een kwaliteit zijn die jarenlang meegaan.

Functionaliteit en duurzaamheid alleen zijn niet voldoende! Daarom hebben alle SACKit-producten een vleugje prachtig Scandinavisch design dat past bij de moderne woning. Op onze zitzakken vind je het handgenaaide stiksel, die het design een randje geven en elke zitzak uniek maken. De luidsprekerserie wordt gekenmerkt door een strak design en prachtige materialen - JA, elektronica kan zowel geweldig klinken als er goed uitzien!

Eerlijkheid en verantwoordelijkheid

Bij SACKit erkennen we de gevolgen van de productie en nemen we onze verantwoordelijkheden zeer serieus. Maar we erkennen ook dat duurzamheid tijd en hard werken kost. We zijn zeker niet perfect, en net als elk ander bedrijf in onze branche worden we geconfronteerd met steeds veranderende humanitaire en ecologische uitdagingen die niet alleen maar kunnen worden opgelost door een rapport of een chique marketingcampagne.

Naar onze mening is het onze grootste verantwoordelijkheid om open en eerlijk te zijn over deze uitdagingen. Wat duurzaam kan lijken voor één aspect, kan juist weer minder duurzaam zijn in het grotere geheel of op de lange termijn. Daarom staan we kritisch tegenover CSR en zullen we onszelf blijven afvragen wat we beter kunnen doen - beseffend dat er altijd ruimte is voor verbetering.

Een van de manieren waarop we onze negatieve voetafdruk verminderen en duurzaamheid ondersteunen, is door hoogwaardige producten te produceren die lang mee gaan.

Lees hier meer over onze benadering van verantwoordelijkheid

Neem contact op

SACKit
Lyngvej 1
9000 Aalborg
Denemarken

0045 39 39 29 39
support@sackit.dk

Maandag - Vrijdag:
08.00 - 20.00
Zaterdag - Zondag:
10.00 - 20.00