Algemene informatie

SACKit BV
Lyngvej 1
9000 Aalborg
Denemarken

VAT: DK 34223971

Telefoon: +45 39 39 29 39
E-mail: info@sackit.dk
Website: sackit.nl

Handelsvoorwaarden voor B2B klik hier

Betaling

SACKit BV accepteert betalingen met pinpas/VISA-pinpas, VISA, VISA Electron, American Express, MasterCard, MasterCard Debit, Maestro, Mobilepay, ViaBill en Klama.

De betaling wordt uitgevoerd wanneer het product ons magazijn verlaat, of wanneer de factuur wordt opgesteld. Bij betaling met een creditcard of pinpas (bijvoorbeeld Visa of MasterCard) wordt het bedrag gereserveerd tot de datum van uitvoering.

De maximale reserveringstijd is afhankelijk van het soort kaart. De creditcardmaatschappij of je bank kan je daarover meer informatie bezorgen.
Als het gereserveerde bedrag niet geannuleerd wordt, neem dan contact op met de kaartuitgever.
De artikelen worden echter niet geleverd voordat de betaling is goedgekeurd door de kaartuitgever. Alle bedragen zijn in DKKa Deense kronen en incl. BTW.

SACKit BV gebruikt een goedgekeurde betalingsserver, waarin alle informatie op je bankpas met SSL (Secure Socket Layer) versleuteld wordt. Dit betekent dat je gegevens niet kunnen worden gelezen.

Levering

Er is gratis vracht op orders van meer dan 99€ op www.sackit.nl. Verwachte leveringstijd voor waren gekocht op sackit.nl is 1-4 werkdagen, nadat de orderbevestiging is ontvangen. Is er sprake van vertraging of fouten op de levering, zult u onmiddelijk hierover geinformeerd worden per e-mail of telefoon. Bent u niet thuis op het tijdstip van de levering, dan worden de waren mee retour genomen of de vrachtfirma legt een bericht in uw brievenbus. Daarbij wordt u verzocht om zelf contact op te nemen met de vrachtfirma voor een nieuwe afspraak mbt de levering. Wanneer u in uw order vermeldt, dat de waren bij uw adres neergezet mogen worden, is dit op uw verantwoording, op het moment dat de firma de waren bij uw adres plaatst.

Als de geselecteerde ParcelShop vol is, dan wordt je bestelling bij de dichtstbijzijnde beschikbare ParcelShop afgeleverd. Als je voor thuisbezorging hebt gekozen en je bent niet thuis wanneer je bestelling wordt geleverd, dan wordt je bestelling naar een ParcelShop in de buurt gebracht.

Bij ontvangst

Controleer bij levering altijd de toestand van het pakket. Is het pakket zichtbaar beschadigd of gedeukt, dan heb je als consument namelijk de mogelijkheid om een ontvangstbewijs met voorbehoud te ondertekenen. Dit betekent dat je hierbij de mogelijkheid hebt om het pakket bij ontvangst op eventuele schade te controleren. Bij ernstige schade kun je de levering te weigeren.

Deze maatregelen beschermen zowel jou als consument en ons als verkoper tegen onvoorzichtig gebruik van het artikel tijdens het transport.

Recht op annulering

Bij SACKit heb je 30 dagen bedenktijd voor alle artikelen.

De herroepingstermijn verloopt 30 dagen na de dag waarop je je artikel hebt ontvangen of het laatste artikel fysiek in bezit hebt gekregen, indien het gaat om een afspraak over meerdere, verschillende artikelen, die in één order zijn besteld, maar afzonderlijk worden geleverd.

Als je je aankoop wilt annuleren, moet je dat binnen 14 dagen na ontvangst aan ons melden. Je kunt je aankoop annuleren door een e-mail te sturen naar support@sackit.dk of met behulp van het modelformulier voor herroeping (download, „recht op“ en upload de PDF-file of print het uit en voeg het bij het retourpakket). Als je ons een bericht stuurt, geef dan duidelijk aan dat je gebruik wil maken van je herroepingsrecht. Daarna vertellen wij hoe het verdere retourproces zal verlopen en wat het retouradres is. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Het is niet mogelijk om je aankoop te annuleren door het artikel te weigeren, zonder ons duidelijk op de hoogte te stellen van de annulering. In dergelijke situaties worden de verzendkosten voor het retourneren, evenals eventuele invoerrechten, belastingen en extra kosten die door de vervoerder worden gemaakt, in mindering gebracht op uw terugbetaalde aankoop.

Retourneren

Je dient je bestelling zo spoedig mogelijk aan ons in Denemarken retour te sturen en wel binnen 14 dagen nadat je ons hebt meegedeeld dat je je aankoop wilt annuleren. We zullen uw vraag beantwoorden met de verdere voortgang van de retourzending, evenals het retouradres. De directe kosten van het terugzenden van het artikel komen voor jouw rekening. Jij draagt het risico voor het artikel vanaf het moment dat het geleverd is.

Indien er origineel verpakkingsmateriaal ontbreekt kan dit mogelijk leiden tot een waardevermindering van het artikel, dus om er zeker van te zijn dat je het volledige bedrag vergoed krijgt, is het aan te bevelen dat je het artikel in de originele verpakking terugstuurt.

De conditie van het pakket, indien je het terugstuurt

Je bent alleen aansprakelijk voor een eventuele waardevermindering van het artikel als deze veroorzaakt wordt door het artikel in gebruik te nemen op een wijze die niet in overeenstemming is met de aard, de kenmerken en de functie van het artikel. Je kunt het artikel dus op dezelfde manier testen als in een fysieke winkel, maar je mag het niet in gebruik nemen.

Als je het artikel op een andere manier uitprobeert dan hierboven is beschreven, beschouwen we het artikel als gebruikt, hetgeen betekent dat, indien je je aankoop wilt annuleren, je slechts een gedeelte van het aankoopbedrag of niets terugkrijgt, afhankelijk van de commerciële waarde van het artikel.

Terugbetaling van het aankoopbedrag

Indien je je aankoop annuleert wordt het volledige bedrag terugbetaald. In geval van een waardevermindering waar jij aansprakelijk voor bent, wordt deze met het aankoopbedrag verrekend.

Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dan storten wij de betalingen die we van jou ontvangen hebben zo snel mogelijk terug, inclusief de verzendkosten (uitgezonderd extra kosten n.a.v. je eigen keuze voor een andere bezorgwijze dan de goedkoopste wijze van standaardbezorging die wij aanbieden), in ieder geval binnen 14 dagen na de datum waarop we bericht ontvangen hebben van je besluit om de afspraak te annuleren. We zullen deze terugbetaling met hetzelfde betaalmiddel uitvoeren dat jij gebruikt hebt bij de oorspronkelijke transactie.

We kunnen de terugbetaling uitstellen totdat wij het artikel hebben ontvangen, tenzij je inmiddels met documentatie hebt aangetoond dat je het artikel hebt teruggestuurd.

Indien je je aankoop wilt annuleren, stuur dan je artikel naar het volgende adres: SACKit BV Lyngvej 1 9000 Aalborg

Je kunt je aankoop ook annuleren en het artikel persoonlijk afleveren op bovenstaand adres, nadat je ons op de hoogte gesteld hebt en een afspraak gemaakt hebt. We nemen geen pakketten aan die niet per post of onder rembours verstuurd zijn.

Wettelijke klachttermijn

De regels bij een tekort aan artikelen uit De wet op de verkoop van goederen kunnen gelden voor aankopen.  

Als je als consument bij ons winkelt, heb je recht op 24 maanden garantie. Dit betekent dat het artikel gerepareerd of vervangen wordt, je je geld terugkrijgt of een korting ontvangt, afhankelijk van de specifieke situatie. Het is een vereiste dat de klacht gegrond is en dat het defect niet veroorzaakt is door verkeerd gebruik van het artikel of ander schadelijk gedrag.  

Je dient je klacht binnen een ”redelijke termijn” in te dienen nadat je het defect bij het artikel ontdekt hebt. Als je binnen twee maanden nadat het gebrek ontdekt is, een klacht indient, zal dit altijd op tijd zijn.  

Als de klacht gegrond is, zullen wij je verzendkosten (indien binnen redelijke grenzen) terugbetalen.  Het artikel moet altijd in beschermende verpakking worden teruggestuurd. Vergeet niet om een ​​ontvangstbewijs voor de verzending te vrage, dan kunnen wij je verzendkosten vergoeden.  

Het artikel dient te worden opgestuurd aan: SACKit BV Lyngvej 1 9000 Aalborg  

Wanneer je het artikel retourneert, dien je zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven wat er aan mankeert.   

We nemen geen pakketten aan die niet per post of onder rembours verstuurd zijn.  

Verlengde garantie op meubilair

SACKit biedt standaard 5 jaar uitgebreide garantie op alle meubelproducten tegen materiaal- en fabricagefouten.

Bij aankoop van loungestoelen, zitzakken of hangmatten geldt de garantie niet voor decoratieve stiksels. Bovendien dekt de garantie niet de compressie van de zitzakvulling na verloop van tijd, omdat we aanraden de vulling bij te vullen met extra EPS-korrels.

Voor accessoires, elektronica en verlichtingsproducten geldt standaard 2 jaar garantie/klachtrecht.

Voor alle producten geldt dat de garantie niet geldt voor:

  • Algemene slijtage of schade aan bekleding.
  • Onjuist gebruik en onjuiste toepassing
  • Gebrekkig of onjuist onderhoud of onjuiste opslag in strijd met de aanbevelingen en onderhoudsgidsen van SACKit.
  • Materialen van derden gebruikt op het product of wijziging van het product
  • Intensiever of abnormaal gebruik van het product dan wat redelijkerwijs verwacht kan worden voor normaal privégebruik.

OPMERKING

Productfouten en defecten worden opgelost door reparatie, vervanging van afzonderlijke onderdelen of terugbetaling van de aankoopprijs. SACKit beoordeelt en beslist welke oplossing wordt gekozen. Een aankoopbon is verplicht om aanspraak te maken op de garantie.

Voorbehoud bij prijsfouten, uitverkochte artikelen enz.

Prijswijzigingen, typefouten en uitverkochte artikelen voorbehouden.

Misbruik van kortingen

We behouden het recht om bestellingen te annuleren als de cadeaubonaanbiedingen, e-mailaanmeldingen, enz. opzettelijk worden misbruikt.

De aanbieding van e-mailinschrijving is eenmaal per persoon van toepassing.

In geval van misbruik behoudt SACKit het recht voor om de bestelling te annuleren. Onder voorbehoud van prijs- en tekstfouten en uitverkochte artikelen.

Er kan slechts één promotiecode per bestelling.

Privacybeleid

Voordat je een aankoop bij ons kunt doen, hebben we de volgende gegevens nodig: Naam, adres, telefoonnummer en e-mail adres. Wij registreren je persoonsgegevens zodat we het artikel aan je kunnen leveren. Persoonlijke gegevens worden door SACKit BV geregistreerd en gedurende vijf jaar bewaard, waarna de gegevens worden gewist. SACKit BV is verantwoordelijk voor deze gegevens.   
Je gegevens zullen niet aan derden.worden doorgegeven of verkocht. Hier kun je meer lezen over ons privacybeleid

Als je bij SACKit BV geregistreerd bent, heb je altijd het recht om bezwaar te maken tegen de registratie. Je hebt ook recht om de informatie die we over jou hebben geregistreerd, in te zien. Je hebt deze rechten krachtens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Indien je hierover vragen hebt, kun je je wenden tot: info@sackit.dk.

Klachtenregeling

Als je een klacht hebt over je aankoop, neem dan contact op met info@sackit.dk. Als we geen oplossing kunnen vinden, kun je een klacht indienen bij de desbetreffende commissie in jouw regio, als aan de geldende voorwaarden voldaan is.

Danish Competition and Consumer Authority/Agentschap voor Oplossing van Geschillen

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Ben je als consument woonachtig in een ander EU-land, dan kun je je klacht indienen bij het online klachtenplatform van de Europese Commissie. Het platform vind je hier: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Als je hier een klacht indient, moet je ons e-mailadres vermelden: info@sackit.dk

// De handelsvoorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt op Maart 2024 //