Uw gids voor het vinden van de juiste barkruk

De barkruk van SACKit is niet zomaar een barkruk, het is veel meer dan alleen een meubel.

Het is Deens design dat uw huis of werkplek exclusieve klasse en een barkruk van de beste kwaliteit geeft. Ontdek de vele details van de barkruk heeft laat uw handen over het zachte leer en het gladde hout glijden.

De barkruk is ontworpen voor uw leven van vandaag en voor de rest van uw leven.

Het is gemaakt van uitstekende kwaliteit om voor dagelijks gebruik. Dbarkruk zal u door het leven volgen met zijn klassieke en tijdloze ontwerp.

Daarom is het belangrijk dat u de juiste vindt en onze gids helpt u daarbij.

We hebben allerlei verschillende kleuren en hoogtes - dus maakt u zich geen zorgen, we zullen de barstoel vinden die perfect bij u en uw leven past.

Hoogte tafels en barkrukken

Onze barkrukken zijn verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes 68cm en 73cm.

Er du på udkig efter en barstol til dit køkkenbord ser vi typisk, at det er vores barstole i højden 68cm, der passer. Højden på et køkkenbord er ofte omkring de 95cm, og det giver et mellemrum mellem barstol og bord på de 27cm, hvilket er passende siddehøjde.

Als u op zoek bent naar een barkruk voor uw keukentafel, dan zien wij doorgaans dat onze barkrukken in hoogte 68cm de juiste pasvorm hebben. De hoogte van een keukentafel is vaak rond de 95cm en zorgt voor een ruimte van 27cm tussen de barkruk en de tafel, wat de precies juiste zithoogte is.

Wanneer u een barkruk wilt vinden die bij uw bar(tafel) past, dan raden we onze barkruk met een hoogte van 73 cm aan. Bar(tafels) hebben doorgaans een hoogte van 105 cm.

Vuistregel: Er moet ongeveer 30 cm tussen de bovenkant van het aanrecht en het zitvlak van de stoel zijn (+/- 5cm.)

Uw stijl – Uw barkruk

Onze barkrukken zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten, dus het kan moeilijk zijn om te beslissen, maar door onze vele opties vind u de perfecte match!

Speciaal geselecteerde materialen en nauwgezet vakmanschap

Wanneer u de SACKit Nordic barkruk in handen krijgt, merkt u duidelijk het gedegen vakmanschap. Hoewel het hout is bewerkt, is elk meubelstuk in handen van een timmerman geweest, waar het met de hand is afgewerkt. Daarnaast is het frame behandeld met een matte lak, waardoor het frame zeer goed bestand is tegen vlekken en vuil.

De voetensteun van de barkruk is gemaakt van metaal, maar oogt als een natuurlijk verlengstuk van het hout. De voetensteun is gemonteerd zonder het gebruik van zichtbare schroeven, zodat het ontwerp de gladde en fijne afwerking behoudt. Dit vergt professioneel vakmanschap, maar we zijn 100% compromisloos geweest in het ontwerp, zodat u een meubelstuk in uw huis kunt hebben dat zowel mooi als functioneel is.

Het frame

Er zijn twee varianten frame voor onze barkruk. De SACKit barkruk is verkrijgbaar in zwart gelakt beuken en licht eikenhout, welke is gelakt met matte lak voor de fijnste afwerking.

Het zwartgelakte beukenhouten frame geeft een klassieke en rauwe touch aan je interieur. Het is een elegante, smaakvolle en gebeeldhouwde barkruk.

Het exclusieve zwarte frame past bij elk huis en elke stijl.

De barkruk met het licht eiken frame laat de natuurlijke houtstructuur zien. Wanneer u dit frame kiest met een natuurlijk materiaal zoals hout, krijgt u een uniek meubelstuk met zijn eigen kenmerken en houttekeningen.

De zitting

Er zijn verschillende zittingen voor de SACKit barkruk. De varianten geven u de mogelijkheid om een barkruk te vinden die opvalt in het interieur of juist meegaat in de stijl - wat uw keuze ook is, uw stijl en uw barkruk!

Kies de zitting die het beste bij uw leven en stijl past.

De barkruk is beschikbaar met twee verschillende soorten zittingen; een met deels of volledig met leer bekleed. Op het volledig beklede model zit het leer over de hele zitting, zodat u optimaal kunt genieten van het zachte natuurlijke materiaal. De deels met leer beklede barstoel heeft een ongelooflijk mooie rand waar u kunt genieten van de natuurlijke structuur van het eikenhout. Op het laats genoemde model vindt u de kenmerkende SACKit kruisstiksels langs de rand van de kruk – It’s all about the details.

Leer

Dunes

Een Dune lederen barkruk zal door de jaren heen van uiterlijk veranderen. Na verloop van tijd zal het leer van Dune een natuurlijk patina krijgen en meegroeien met onze levensstijl. Dunes heeft een fluweelzachte oppervlakte die uw interieur een exclusieve uitdrukking geeft. Kies tussen de twee kleuren "Cognac" of "Anthrazite".

Ultra

Wanneer u voor Ultra leer kiest, krijgt ueen barkruk met een klassieke lederen uitstraling die jaren meegaat. Ultra leer is extreem veerkrachtig en het duurzame oppervlak blijft de hele levensduur mooi. Deze leersoort is super onderhoudsvriendelijk omdat hij zowel water- als vuilafstotend is - u kunt de stoel gemakkelijk afvegen en eventuele vlekken verwijderen. Kies tussen de twee kleuren "Brandy" of "Black".

Goed advies over leeronderhoud

Het leer op de zitting van de barkruk is een direct klaar om te gebruiken en daarom zijn verzorgingsproducten niet nodig voor het in gebruik nemen van de barkruk. Ons beste advies voor het onderhouden van het leer op de barkruk is vaak stofzuigen met een zachte borstel om het leer van vuil te verwijderen. Gebruik geen scherpe voorwerpen, geen schoonmaakmiddelen en voorkom direct zonlicht op het leer.