Voorwaarden en beleid voor kerstcadeaus

Wil je alle kerstcadeaus op tijd in huis hebben of wacht je tot het laatste moment? Bij SACKit hebben we onze omruilservice en je retourrecht uitgebreid, zodat je je cadeaus dit jaar met een gerust hart kunt bestellen. Je kunt ook zien wanneer je de kerstcadeaus van dit jaar uiterlijk kunt bestellen, zodat je ze voor de kerst in huis hebt.

Laatste kans om je kerstcadeaus te bestellen

Wil je er zeker van zijn dat je je cadeau voor de kerst in huis hebt? Bestel dan uiterlijk 16 december voor 10.00 uur, zodat we je bestelling op tijd kunnen verzenden.

Verlengd retourrecht

Mocht je toch een artikel willen retourneren, dan hebben wij ook ons retourrecht verlengd. Artikelen die van 1 november tot en met kerst zijn besteld, kun je tot 31 januari retourneren.

Uitgebreide omruilservice

Maak je je zorgen dat het cadeau niet de juiste kleur, model of maat heeft? Geen zorgen, want alle artikelen die je van 1 november tot en met kerst bestelt, kun je tot en met 31 januari omruilen.

Inspiratie voor kerstcadeaus

Heb je nog inspiratie voor kerstcadeaus nodig? We hebben een aantal van onze producten geselecteerd die perfect zijn als cadeau.
Bekijk ze hier.