Koptelefoon voor Fitness / Krachttraining

Koptelefoons die je tijdens het sporten gebruikt, moeten lichtgewicht zijn, niet te warm, goed passen en lekker zitten. Bij krachttraining is het van groot belang dat je een koptelefoon hebt die je niet stoort tijdens je oefeningen of die oververhit raakt. Kies daarom voor een in-oor-model of een op-oor-model.

ROCKit X

Met onze ROCKit X True draadloze oordopjes krijg je een koptelefoon die lichtgewicht is, comfortabel in het oor zit en zowel Actieve Ruisonderdrukking als een Voice Through-functie heeft. Dit betekent dat je geen last hebt van het lawaai in de sportschool, maar ook de Voice Through-functie kunt activeren als je met je trainingspartner wilt praten of gewoon wilt luisteren naar wat er om je heen gebeurt.
De aanraakbediening van ROCKit zorgt ervoor dat je je telefoon niet hoeft te gebruiken als je van nummer wilt veranderen, het volume hoger of lager wilt zetten of een inkomende oproep wilt beantwoorden. Het wordt allemaal geregeld via de koptelefoon.
ROCKit X is IPX4 waterbestendig, wat betekent dat je je tijdens het sporten geen zorgen hoeft te maken over zweet op de oordopjes.

Koop nu

WOOFit Headphones

Wanneer je liever gebruikt maakt van op-oor-koptelefoons, dan raden we onze WOOFit koptelefoon aan voor in de sportschool. Deze koptelefoon is gemaakt van super lichtgewicht materialen, en daardoor optimaal voor tijdens het sporten of hardlopen. De WOOFit hoofdtelefoon is een op-oor-model, wat betekent dat ze niet te warm worden om te dragen tijdens je workout. Concentreer je volledig op je workout en schakel de Actieve Ruisonderdrukking in, waardoor je geen last hebt van omgevingsgeluiden.

Koop nu