In-ear, on-ear of over-ear?

In deze gids krijg je hulp bij het kiezen van de juiste SACKit-hoofdtelefoon op basis van de keuze voor een van onze on-ear-, over-ear- of in-earmodellen. We leggen de verschillen uit tussen in-ear, on-ear en over-ear hoofdtelefoons zodat je de voor- en nadelen van de modellen kent voordat je een beslissing neemt.

Lees hier ook onze gids voor het kiezen van een hoofdtelefoon voor je workouts

In-ear-hoofdtelefoons

In-ear hoofdtelefoons, ook wel earbuds genoemd, zitten in je oor als oordopjes. Deze hoofdtelefoons zijn gemakkelijk mee te nemen onderweg omdat ze bijna geen ruimte of gewicht innemen en een lange batterijlevensduur hebben. Alle SACKit-modellen zijn True Wireless-oordopjes, wat betekent dat je verbinding maakt met je apparaat via Bluetooth, waardoor je geen last meer hebt van verwarde draden. Geen draad - geen gedoe!

In-ears zijn perfect voor workouts omdat ze heel licht zijn en je dus niet hinderen als je beweegt. Bovendien zijn oordopjes geweldig voor alledaags gebruik, waarbij ze gemakkelijk een vast onderdeel van je tas kunnen zijn dankzij het kleine formaat.

Al onze in-ear-hoofdtelefoons bekijken

On-ear-hoofdtelefoons

Deze hoofdtelefoon is middelgroot en heeft platte oorkussentjes die zo zijn ontworpen dat ze aan de buitenkant van het oor rusten en het oor niet volledig bedekken. Met de SACKit on-ear hoofdtelefoon krijg je een geweldig, krachtig geluid zonder dat je volledig van de buitenwereld wordt afgesloten. Terwijl de gesloten over-ear modellen omgevingsgeluid volledig buiten houden, laat de on-ear een gecontroleerde hoeveelheid omgevingsgeluid door, wat heel gunstig is als je de hoofdtelefoon in de stad gebruikt en het verkeer en dergelijke in de gaten kunt houden.

Bovendien betekent de grootte van de oorschelp van onze on-ear-modellen dat de hoofdtelefoon niet te warm wordt op je oren als je bijvoorbeeld aan het sporten bent. On-ear hoofdtelefoons zijn geweldig voor kantoorgebruik, transport of training.

Al onze on-ear-hoofdtelefoons bekijken

Over-ear-hoofdtelefoons

De hoofdtelefoon voor over het oor past om uw oren voor meer comfort en een rijker geluidslandschap. Omdat de hoofdtelefoon om het oor zit, worden omgevingsgeluiden geblokkeerd nog voordat Active Noise Cancellation is geactiveerd, zodat je je kunt concentreren op je favoriete muziek of podcast en niet op het lawaai om je heen.

Het over-ear model is ideaal wanneer je jezelf wilt onderdompelen en rust wilt hebben van je omgeving, bijvoorbeeld tijdens een vlucht of in een open kantooromgeving.

Al onze over-ear-hoofdtelefoons bekijken