Gids: Welke hoofdtelefoon moet je kiezen

In-ear, on-ear of over-ear?

Deze informatie helpt je bij het kiezen van de juiste SACKit-hoofdtelefoon tussen een van onze van of onze on-ear, over-ear of in-ear-modellen. We leggen uit wat het verschil is tussen in-ear, on-ear en over-ear hoofdtelefoons, zodat je de voor- en nadelen van de modellen kent voordat je de beslissing maakt.

Lees hier ook onze gids voor het kiezen van een koptelefoon voor je training

In-ear hoofdtelefoon

In-ear koptelefoons, ook wel oordopjes genoemd, zitten als oordopjes in het oor. Deze oordopjes zijn gemakkelijk mee te nemen omdat deze geen plek op neemt en een lange batterijduur hebben. Alle modellen van SACKits zijn True Wireless oordopjes, wat betekent dat je via bluetooth verbinding maakt met je toestel en de snoertjes dus niet in de knoop raken. Geen snoer - geen gedoe!

In-ear zijn perfect voor training omdat ze erg licht zijn en je daarom niet storen als je aan het bewegen bent. Bovendien zijn oordopjes geweldig voor alledaags gebruik, waar je ze altijd makkelijk bij je kunt hebben vanwege het kleine formaat van het doosje.

Bekijk hier onze selectie in-ear oordopjes

On-ear hoofdtelefoon

Deze hoofdtelefoon is middelgroot en heeft platte oorkussens die zijn ontworpen om op de buitenkant van het oor te rusten en dus het oor niet volledig bedekken. Met een on-ear hoofdtelefoon van SACKit krijg je een heerlijk en krachtig geluid zonder volledig geïsoleerd te zijn van de buitenwereld. Terwijl de gesloten over-ear-modellen het omgevingsgeluid volledig buiten houden, laat on-ear een gecontroleerd deel van de omgeving binnen, wat erg handig is als je de hoofdtelefoon in het stadsleven gebruikt en dus enige controle kunt houden over het verkeer en dergelijke.

Bovendien betekent de grootte van de het oorkussens op onze on-ear-modellen dat de hoofdtelefoon niet te warm wordt tijdens bijvoorbeeld een training. Een on-ear hoofdtelefoon is super goed voor zowel kantoorgebruik, tijdens transport of training.

Bekijk hier onze selectie on-ear hoofdtelefoons

Over-ear hoofdtelefoon

Over-ear-hoofdtelefoons omsluiten de oren voor meer comfort en een rijk geluid. Omdat de hoofdtelefoon het oor omringt, worden omgevingsgeluiden buitengehouden, zelfs zonder dar de Active Noise Cancellation wordt geactiveerd, en kunt u zich concentreren op uw favoriete muziek of podcast en niet op het omgevingsgeluid.

Het over-ear model is ideaal wanneer je even wilt vluchten van je luidruchtige omgeving, bijvoorbeeld tijdens de vlucht of in open kantooromgevingen.

Bekijk hier onze selectie over-ear hoofdtelefoons