We gebruiken de term "Accessory Fit" op veel van onze producten, maar wat betekent het eigenlijk?

Of je nu de voorkeur geeft aan de minimalistische stijl van Ø14 of de meer in het oog springende look van Ø22, met ons Accessory Fit concept kun je precies de inrichting creëren die past bij jouw persoonlijkheid en behoeften. Je kunt producten in dezelfde maat mixen en matchen.

Ontdek ons assortiment accessoires, laat je inspireren door de mix- en matchmogelijkheden en creëer een interieur dat perfect bij je past.

Het concept van Accessory Fit is eigenlijk zowel innovatief als eenvoudig. Onze accessoires zijn verkrijgbaar in twee maten, Ø14 en Ø22, die zo zijn ontworpen dat ze perfect passen in onze verschillende standaards en uitsparingen in buitentafels. Op deze manier zijn je accessoires multifunctionele elementen die je veel mogelijkheden bieden om je interieur aan te passen.

Ø14 Accessory Fit

Ø14 Accessory Fit is de kleinste van onze Accessory Fits. Hij is ontworpen om de stijl en functie van je interieur gemakkelijk te kunnen veranderen, zowel op het terras als binnenshuis.

Verschillende van onze accessoires zijn ontworpen om te werken met de Accessory Fit Ø14, waaronder de Light 150, Wine Cooler, Bio Lamp en Oil Lamp.

Je kunt deze accessoires dus gebruiken op alle tafels met een uitsparing voor Accessory Fit en onze Patio Accessoirestandaard Ø14.

variant_8583602%

Ø22 Accessory Fit

Ø22 is het grootste formaat Accessory Fit en is ontworpen om meer in het oog te springen dan Ø14. De Ø22-serie omvat een lage Patio Accessory Stand die kan worden gebruikt met Light 2

De Ø22-serie is ideaal om je interieur een meer maximalistische look te geven zonder in te leveren op functionaliteit.

Mix & Match

Of je nu kiest voor Ø14 of Ø22, je kunt er zeker van zijn dat onze accessoires zijn ontworpen met kwaliteit en functie in gedachten.

Mix en match de verschillende accessoires op onze verschillende standaards of tafels om je eigen persoonlijke stijl te creëren.