Koptelefoon voor hardlopen

Veel mensen beweren dat het luisteren naar muziek de prestaties verbetert. We weten niet of dat waar is of niet, maar muziek kan de hardloopsessie beheersbaarder maken en het geluid van zware ademhaling overstemmen, wat laat zien hoe slecht je conditie is.

Er zijn twee opties bij het kiezen van een koptelefoon voor hardlopen. Je kunt kiezen voor een op-oor-model of een in-oor-model. Beide soorten zijn goed voor hardlopen.

ROCKit

Wanneer je de voorkeur geeft aan een in-oor-model en als je op zoek bent naar een goede koptelefoon die lekker in je oren zit tijdens het hardlopen? Dan zijn onze ROCKit oordopjes een goede keuze.

ROCKit zijn IPX5 waterdicht, wat betekent dat je je tijdens het hardlopen geen zorgen hoeft te maken over zweet of regen. Daarnaast heeft de koptelefoon een ergonomisch design, wat ervoor zorgt dat het niet uit het oor valt. ROCKit wordt gemakkelijk in het oor gedraaid, waar een kleine ronding in het ontwerp voorkomt dat ROCKit eruit valt.

De aanraakbediening op ROCKit zorgt ervoor dat je je telefoon niet hoeft te pakken als je van nummer wilt veranderen, het volume hoger of lager wilt zetten of een inkomende oproep wilt beantwoorden. Het wordt allemaal geregeld via de koptelefoon.

Koop nu

TOUCHit S

De TOUCHit S koptelefoon heeft een strak Deens design, gemaakt van lichte materialen, waardoor de koptelefoon comfortabel te dragen is, ook tijdens het hardlopen.

Deze koptelefoon wordt op het oor gedragen, waardoor hij niet te warm wordt om te dragen tijdens het hardlopen. Concentreer je op je workout en maak gebruik van de Actieve Ruisonderdrukking, waardoor je geen last meer hebt van omgevingsgeluiden.

De TOUCHit S koptelefoon heeft uniek ontworpen oorkussens die zowel het comfort als de geluidskwaliteit verbeteren, waardoor het een perfecte koptelefoon is. De koptelefoon beschikt over twee ingebouwde ringen op elk oorkussen. Het speciale ontwerp zorgt ervoor dat je het geluid uit de koptelefoon beter hoort en de mensen om je heen minder. Je ontvangt dus een op-oor-koptelefoon die strak om het oor zit, zonder dat het oor wordt afgekneld of dat het oncomfortabel zit.

Koop nu