Koptelefoon voor Crosstraining

Als je het beste uit jezelf wilt halen, moet de begeleidende muziek natuurlijk perfect zijn. We geven je hier onze aanbevelingen voor de beste hoofdtelefoon voor je workout!

ROCKit

Rennen, springen of een handstand - ROCKit blijft in je oren zitten en laat je favoriete muziek horen - zelfs tijdens de moeilijkste oefeningen. De koptelefoon heeft een ergonomisch design, wat ervoor zorgt dat hij niet uit het oor valt.

ROCKit wordt gemakkelijk in het oor gedraaid, waar een kleine ronding in het ontwerp voorkomt dat ROCKit eruit valt.
ROCKit is IPX5 waterdicht, zodat je je tijdens het sporten geen zorgen hoeft te maken over zweten.

De aanraakbediening op ROCKit zorgt ervoor dat je je telefoon niet hoeft te bedienen als je van nummer wilt veranderen, het volume hoger of lager wilt zetten of een inkomende oproep wilt beantwoorden. Het wordt allemaal geregeld via de koptelefoon.

Koop nu

ROCKit X

Met onze ROCKit X True draadloze oordopjes krijg je een lichtgewicht koptelefoon die comfortabel in het oor zit en zowel Actieve Ruisonderdrukking als Voice Through-functie heeft. Dit betekent dat je geen last hebt van het lawaai in de sportschool, maar ook de Voice Through-functie kunt activeren als je met je trainingspartner wilt praten of gewoon wilt luisteren naar wat er om je heen gebeurt.

ROCKit X is IPX4 waterbestendig, wat betekent dat je je tijdens het sporten geen zorgen hoeft te maken over zweet op de oordopjes.

De aanraakbediening op ROCKit zorgt ervoor dat je je telefoon niet hoeft te gebruiken als je van nummer wilt veranderen, het volume hoger of lager wilt zetten of een inkomende oproep wilt beantwoorden. Het wordt allemaal geregeld via de koptelefoon.

Koop nu