RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestoelen

CHILLit

Barkrukken

DOGit

Tafels

TRAYit

Klaptafels

WOOFit S Bluetooth speaker

Een nog beter geluid!

De eerste keer, dat u het geluid van de WOOFit S hoort, zult u verrast zijn! Is het mogelijk, dat er zoveel geluid uit zo’n kleine luidspreker komt? Ja, we hebben de de WOOFit opgegradeerd tot een WOOFIT S model, dat een nog beter geluid geeft!

De WOOFit S meet maar 6 cm in diameter, zodat deze gemakkelijk mee te nemen is – naar het strand, naar het festival of bij een feest op het strand. U kunt 5 uren draadloos muziek spelen na een enkele oplading - Smart!

Het WOOFit design is in strakke lijnen en in de lekkerste kwaliteitsmaterialen – u zult meteen merken, dat de materialen zwaar en slijtsterk zijn.  De WOOFit S is een kleine, krachtige luidspreker, waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Met het opgegradeerde WOOFit S model krijgt u hetzelfde lekkere design als van de bestseller WOOFit – we hebben alleen een nóg meer messcherp geluid in de luidspreker gestopt. In de opgegradeerde WOOFit versie hebben we de radiofunctie verwijderd en er volgt geen stofzakje mee voor transport.

Bluetooth

Geen kabels – geen moeite! WOOFit speelt draadloze muziek vanuit al uw eenheden via Bluetooth. Gemakkelijker kan het niet worden!

Oplaadbaar

WOOFit heeft een accu en is oplaadbaar. Neem het overal mee naar toe! De badkamer, je slaapkamer, het park of naar het strand! Op vol vermogen speelt hij minimaal 5 uur, daarna even opladen!

Bluetooth Muziek Ontvanger

Koppel WOOFit aan uw Hi-Fi system als een Bluetooth ontvanger en herbeleef dit met toegang tot alle muziek online. Smart!

Microfoon

Natuurlijk! WOOFit heeft een helder geluid maar kan ook als handsfree set worden gebruikt voor je telefoon! Connect met Bluetooth en je kunt handsfree bellen met je vrienden.

Product specificaties

Draadloos via Bluetooth. Geschikt voor iPad, iPhone, PC, Mp3players, alle types smartphones en alle andere Bluetooth units.

Signaalbereik tot 15 meter.

Ingebouwde microfoon voor handsfree bellen.

De batterij werkt 5 uren op een enkele oplading. 430mAh batterij

Output power: 3W (60Hz-18Khz)

Maat: H5,5 x D6 cm

Gewicht: 256 gr

Inhoud box

WOOFit S speaker

Two-in-one kabel

60011
10000 Items

No customer reviews for the moment.