Win 3 WOOFit Headphones

Win 3 x WOOfit Headphones, voor jou en 2 vrienden of vriendinnen. Waarde: €387

En ontvang bovendien een cadeaubon van €25 voor sackit.nl
 

Nu kun je 3 WOOfit Headphones winnen, een voor jou en 2 stuks voor je vrienden of vriendinnen. Gebruik de WOOFit Headphones als je met de trein gaat, het vliegtuig neemt, naar de sportschool gaat of wanneer je gewoon een wandeling maakt. Hij heeft actieve noise cancellation dat omgevingsgeluiden dempt zodat je ongestoord van een fantastisch geluid kunt genieten. Alles is via Bluetooth draadloos met elkaar verbonden en de batterij gaat 12 uur mee na een keer opladen. Zet je lievelingsnummer op een hoger volume, ga naar het volgende nummer en beantwoord oproepen rechtstreeks via je WOOfit Headphones. Het bedieningspaneel zit op je koptelefoon zodat je je telefoon niet uit je broekzak hoeft te halen om je muziek af te spelen, lekker handig!


Als je meedoet aan de wedstrijd, sturen wij je bovendien nog een cadeaubon ter waarde van €25 toe, die je meteen in de webshop kunt besteden.

Zo doe je mee aan de wedstrijd:

Het enige wat je hoeft te doen om deel te nemen, is hieronder je naam en e-mailadres in te vullen en op “Deelnemen” te klikken.

 

We trekken de gelukkige winnaar van de wedstrijd op woensdag 31 januari 2018 om 13:00 uur. De winnaar krijgt direct bericht via e-mail.

Als je meedoet aan de wedstrijd, meld je je tegelijk aan voor onze nieuwsbrief ”SACKit Breaking news”. Hier ontvang je de vetste nieuwtjes van SACKit direct in je mailbox. En wees gerust, je hoort alleen iets van ons als het belangrijk is.