TRAYit Outdoor - Multifunctioneel teakhouten dienblad voor buiten

Met TRAYit Outdoor krijg je veel meer dan alleen een dienblad! Je krijgt een multifunctioneel product in massief hout en mooi Deens design.

Het prachtige teakhout en het Scandinavische ontwerp geven het dienblad een klassiek design dat perfect bij de moderne woning past. Neem het dienblad overal met je mee, het terras, tuin of woonkamer.

Gebruik het dienblad alleen als dienblad of samen met ons assortiment van RETROit poefs of tafels. TRAYit en de pefs vullen elkaar perfect aan, waardoor een uniek meubelstuk ontstaat met veel mogelijkheden. De RETROit Cobana poef en TRAYit outdoor zijn de perfecte match voor je buitenloungeruimte. 

Dienblad

Gebruik het dienblad om tapas, fruit, koffie te serveren. Het dienblad is gemakkelijk mee te nemen en de rand van de bak maakt het eenvoudig om de bak van een aanrechtblad of van de poef op te tillen. Verder voorkomt de rand van het dienblad dat alles netje op het dienblad blijft liggen. Middagkoffie op het terras of een avondmaaltijd met tapas in de open lucht - TRAYit Outdoor kan voor alles worden gebruikt! 

Dienbladtafel

TRAYit Outdoor er mere end bare en bakke! Kombinér bakken med en RETROit Cobana puf – og vupti – så har du et lille bord til terrassen. Designet af bakkens kant gør, at de håndsyede hørsting kommer til syne - du får smuk synergi mellem produkterne og dansk design.

TRAYit Outdoor is meer dan alleen een dienblad! Combineer het met een RETROit Cobana poef en je hebt direct een een tafeltje voor op het terras. Door het ontwerp waarbij de handgistike naden op de rand van het dienblad mooit tot zijn recht komen is het een perfectie combinatie van praktisch nut en stijlvool Deens design. 


Customized voor de SACKit poef

Het TRAYit Outdoor dienblad is op maat gemaakt om perfect te passen bij ons assortiment RETROit poefs en SERVEit tafels. De SACKit poef en TRAYit vullen elkaar perfect aan. Er ontstaat een mooite tafel die gebruikt kan worden met de RETROit zitzak, waardoor er een heerlijke loungeruimte ontstaat.

Massief hout

TRAYit Outdoor is gemaakt van massief hout, wat je een zeer stabiel en duurzaam product geeft. Het dienblad bestaat uit verschillende stukken hout, waardoor het ideaal is voor gebruik buitenshuis, wat regenbestidig is.

Aluminium frame

TRAYit Outdoor is gemaakt met een gepoedercoat aluminium frame, wat het dienblad een heerlijk en duurzaam tuinmeubel maakt. Gepoedercoat aluminium creëert een lichtgewicht maar een zeer sterk dienblad. De coating is dik als epoxyverf, maar omdat het wordt gecoat  en vervolgens op het basismateriaal wordt gebakken en uitgehard, schilfert het niet zoals verf of epoxy.

Aluminium roest niet. Het krijgt niet de rood / bruine roestkleur die onbehandeld staal kan krijgen. In plaats daarvan kan het voorkomen da het onder ongunstige omstandigheden gedurende lange tijd  tot een troebel en wit poederachtig oppervlak leidt. Ter bescherming tegen deze verkleuring gebruiken wij hoogwaardige aluminium en poedercoating. De coating van het aluminium fungeert tevens als beschermlaag en zorgt voor een mooie afwerking op het aluminium.

Specificaties

- Teakhout

- Aluminium frame met poedercoating

- Maak schoon met een uitgewrongen doek

- Gewicht: 3,6 kg

- Afmeting: H: 5,2cm x D51cm

- Alle dienbladen zijn uniek en variëren in kleur omdat het product is gemaakt van echt hout

80011
991 Items

No customer reviews for the moment.

RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestoelen

CHILLit

Barkrukken

DOGit

Tafels

TRAYit

Klaptafels