TRAYit – veel meer dan een gewoon dienblad

Met TRAYiit krijgt u veel meer dan alleen een dienblad! U krijgt een multi-functioneel product in massief hout en mooi deens design. De tinten van de aboom en de scandinavische vorm geven het blad een klassiek design, die perfect bij de moderne woning past. Neem het blad overal mee naar toe – de woonkamer, slaapkamer, het terras of in de tuin.

Gebruik het blad alleen als dienblad of samen met onze serie RETROit poefen.  TRAYit en de poef passen perfect bij elkaar en creëren een meubel met meerdere functies.

Dienblad

Gebruik het blad voor het serveren van tapasgerechten, vruchten, koffie of iets lekkers.  Het dienblad is makkelijk te dragen en de onderste uitgesneden rand maakt het eenvoudig om het blad van de tafel of van de poef op te tillen. Ontbijt op bed, koffie op het terras of bijv. het serveren van tapas – TRAYit is er klaar voor!

Tafelblad

TRAYit is meer dan alleen een blad! Combineer het blad met een RETROit poef en in een handomdraai hebt u een kleine tafel. Perfect als bijzettafel bij de RETROit stoel, als nachtkastje  of als salontafel. De uitgesneden onderste rand maakt, dat de handgenaaide steken zichtbaar worden – u krijgt een mooie samenwerking tussen deze producten en deens design op zijn best!

Tip: Het blad kan ook gebruikt worden samen met een mand.

Maatwerk bij de SACKit poef

Het TRAYit blad is speciaal vervaardigd, zodat het perfect past bij onze serie RETROit poefen. Elk blad is met de hand op maat gemaakt om een perfecte pasvorm te verzekeren. De SACKit poef en het TRAYit blad passen perfect bij elkaar wanneer u ze met elkaar combineert – u krijgt een mooie tafel, die bij de RETROit zitzak gebruikt kan worden, als nachtkastje of als salontafel.

Massief hout

TRAYit is vervaardigd van massief hout, wat u een stabiel product geeft. Het blad is gemaakt uit zes aparte stukken hout, die samen een mooie compositie vormen in de structuur van het hout.

Geschikt voor voedingswaren

Serveer uw tapasgerechten uitnodigend. Ham, kaas, druiven en vruchten – vul het blad met lekkernijen!

Waterafstotend

TRAYit is behandeld met een matte lak, wat het blad waterafstotend maakt – u kunt dus uw ijskoude drankje op het blad zetten, zonder bang te zijn, dat er ringen op komen van het condensatiewater. Gebruik het dienblad ook buiten op het terras of in de tuin – maar vergeet niet om het dienblad na gebruik terug te brengen.

Product specificaties

 • Verkrijgbaar in drie verschillende houtsoorten:
 • TRAYit, Acacia: 100% acacia-hout
 • TRAYit, Dark stained ash: 100% essen-hout
 • TRAYit, White stained oak: 100% eiken-hout
 • Behandeling met matte lak
 • Geschikt voor voedingswaren
 • Gewicht:
 • Acacia: 1,6 kg
 • Dark stained ash: 2,2 kg
 • White stained oak: 2,8 kg 
 • Buitenmaat: Hoogte 5,2 cm x Diameter 51 cm
 • Binnenmaat: Diameter 49 cm (past bij poefen, draadmanden o.i.d. met én diameter van max. 49 cm)
 • LET OP:  De bladen zijn gemaakt van natuurlijk materiaal en daarom zijn ze allemaal uniek en variëren in kleur en houtstructuur.  Er kunnen natuurlijke merken, zoals houtknoesten in voorkomen.
80001

No customer reviews for the moment.

RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestoelen

CHILLit

Barkrukken

DOGit

Tafels

TRAYit

Klaptafels