RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestoelen

CHILLit

Barkrukken

DOGit

Tafels

TRAYit

Klaptafels

Juniors favoriete plek!

Binnen of buiten? U bepaalt het zelf! De SQUAREit Cobana Junior zitzak kan namelijk binnen èn buiten woden gebruikt. Kreëer een perfecte en gezellige hoek in de kinderkamer in de winter en breng de gezelligheid samen met de zitzak in de frisse lucht in de zomer – de zitzak is super gemakkelijk te verplaatsen en eenvoudig schoon te houden.


De SQUAREit Cobana Junior zitzak is vervaardigd in ons populaire Cobana-materiaal. Het materiaal is slijtsterk, gemakkelijk schoon te houden en waterafwijzend. Hierdoor is de zitzak binnen en buiten te gebruiken.

Met het exclusieve design en de lekkere kwaliteitsmaterialen kunt u eindelijk een zitzak krijgen, die niet alleen heerlijk is om in te liggen – hij ziet er ook nog geweldig uit! De SQUAREit Cobana Junior zitzak past perfect in de moderne scandinavische woning. De met de hand genaaide linnen steken langs de randen, geven de zitzak een designers uitdrukking en tegelikjkertijd betekent het, dat elke zitzak helemaal uniek is.

De SQUAREit Cobana zitzak is ook verkrijgbaar in een grote uitgave, die door iedereen in de familie gebruikt kan worden.


Slijtvast

De SQUAREit is gemaakt om (veel) gebruikt te worden. De zitzakken worden snel de meest favoriete plek in de familie en is daarom vervaardigd uit de beste kwaliteitsmaterialen, die jarenlang goed blijven; slijtvaste stof, YKK rits en gifvrij EPS korrels. Ga lekker zitten en ontspan!


Indoor & Outdoor

Gebruik ze zowel binnen als buiten! U kunt er uw lievelingsplek in de zon van maken, als het mooi weer is. Wanneer het meer grijze weer zich meldt, kunt u ze voor de houtkachel plaatsen om een ideale en gezellige hoek te creëren. Gebruik ze in de kamer, in de kinderkamer, in de tuin en op het terras – MOVEit!


Waterafstotend

There is no such thing as bad weather, only inappropriate clothing. RETROit Outdoor is gemaakt van het synthetische material olefin. Dit materiaal is waterafstotend en is ongevoelig voor schimmel. Dus chillax en geniet van de buitenlucht!


UV bestendig

Oh, wat is de zon sterk vandaag! Gelukkig is dit product gemaakt van een synthetisch materiaal dat UV bestendig is zodat het niet verkleurt in de zon. Vergeet niet jezelf in te smeren met zonnebrand creme!


Handgenaaide steken

De met de hand gemaakte steken langs de randen maken elk product helemaal uniek. De draden zijn van een krachtige kwaliteit linnen, die het design zijn eigen uiterlijk en rauwe look geven. Dit is het DNA van SACKit!


Product specificaties

  • 100% Olefin vezel
  • Vulling: EPS korrels (100% gifvrij)
  • Maat: 100 x 130 cm
  • Testresultaat / Martindale: 20.000 rubs
  • Lichtweerstand: grade 7-8
  • Waterafstotend: grade 90
  • Handgenaaide steken in linnen
8578005
10000 Items

No customer reviews for the moment.