Best verkochte producten

logo
Geef je huisbar een bijzondere uitstraling

Met de barmeubels van SACKit Nordic haal je mooi Deens design in huis. Lees meer en doe inspiratie op.

Met je barmeubels van SACKit creëer je een tijdloze, uitnodigende huisbar, waar je gasten enthousiast over zullen zijn. Het zitcomfort van de stoelen is top en het ontwerp is doordacht, cool en Scandinavisch. Onze Nordic collectie is ontworpen door de Denen Steffensen & Würtz en de meubels zijn samengesteld uit kwaliteitsmaterialen. Barstoel zwart beuken ultra steken.Verkrijgbaar in vele mooie designs

Onze barmeubels zijn in vele kleuren en verschillende soorten bekleding verkrijgbaar met een frame in mooi licht eiken en ruw zwart hout. Voor de bekleding kun je kiezen tussen een coole Remix 2-stof in zes fraaie kleuren en twee soorten leer - Dunes en Ultra - zodat er zonder twijfel een combinatie naar jouw smaak bij zit.

Doe inspiratie op en combineer met je eigen meubels

Je kunt onze barstoelen combineren met onze bartafels maar je kunt ze natuurlijk ook samen met je bestaande meubels gebruiken. Hier zie je een aantal van de vele combinatiemogelijkheden waarvoor je onze barstoelen kunt gebruiken.

Hier zie je ons geheel mat zwarte stoel die toch een klassieke uitstraling heeft. De compleet zwarte stoelen met poten van zwart beuken zijn bekleed met het gladde Ultra leer, dat is vastgenaaid met de klassieke kruissteken van SACKit. Hier combineren ze mooi samen met onze zwarte bartafel van berkenhout.

Je kunt ze natuurlijk ook combineren met een tafel die je al hebt. Hier zie je onze barstoel in licht eiken, bekleed met de slijtvaste Remix 2-stof in de kleur Deep Blue, die hier volledig bekleed is om een ronde en complete look te creëren. Er zijn talloze combinaties mogelijk en je fantasie kent geen grenzen!