Best verkochte producten

logo
Leun achterover en ontspan in onze comfortabele, fraaie stoel uit onze Nordic collectie

Creëer een gezellige hoek in je woonkamer met de Loungestoelen van SACKit

Gezelliger en comfortabeler kun je het niet krijgen! Met onze loungestoelen kun je een hoek in je woonkamer inrichten die er gezellig en behaaglijk uitziet én aanvoelt. Je hebt met deze stoelen talloze mogelijkheden om je woonkamer in te richten. Laat je inspireren door onze verschillende combinaties. Je kunt bv. kiezen voor een lichte inrichting met onze kleine bijzettafel en een paar stoelen in licht eiken, bekleed met de lichte Remix 2-stof in Nude Rose.

Leun ontspannen achterover op de comfortabele zitting en geniet van een goed boek

Je kunt een van onze exclusieve loungestoelen ook combineren met SERVEit, een fraaie, klassieke dienbladtafel. We vinden dat deze loungestoel - met zwart eiken poten en een bekleding van Ultra leer in de kleur Brandy- supergoed bij SERVEit past. Samen creëren ze een rustige, elegante stemming.

Geniet van een kop thee in een gezellige omgeving

Heb je de beuken en eiken salontafel van de Nordic collectie al gezien? We zijn heel enthousiast over de combinatie van onze loungestoelen en salontafel met het unieke kruisframe dat onder al onze tafels zit. Hieronder hebben we gekozen voor de stoelen met de luxe leren bekleding van Dunes in de kleur Antracite, die je ook terugvindt bij sommige RETROit zitzakstoelen. Het Dunes leer is gepatineerd, zodat je stoel een persoonlijke afdruk krijgt wanneer je er in gezeten hebt.

Deens ontwerp

De gehele Nordic collectie is ontworpen door Deense ontwerpers waarbij we samen een ode brengen aan het mooie, tijdloze Scandinavische design. Alle meubels zijn van kwaliteitsmaterialen gemaakt, zodat je gegarandeerd een meubelstuk in huis haalt dat nog jarenlang meegaat.