Best verkochte producten

logo
Een fraaie, multifunctionele dienbladtafel die alles heeft

SERVEit is een dienbladtafel met een Deens ontwerp met een mooie, matte finish, die je overal voor kunt gebruiken


Deze fantastische dienbladtafel van SACKit is heel stijlvol en kan heel goed alleen staan, bv. als minibar of om decoraties op te zetten. Je kunt hem ook combineren met het TRAYit dienblad, dat perfect bij SERVEit past. TRAYit is een dienblad van massief hout en verkrijgbaar in drie mooie houtsoorten: acacia, essen en eiken. Daarom kun je bij SERVEit de look kiezen die bij jouw interieur past. Het matte frame vormt bovendien een mooi contrast met het licht gelakte dienblad.

Bekijk SERVEit hier.

Combineer met een van onze mooie meubels

Wil je een stap verder gaan, dan kun je SERVEit ook goed in combinatie met een van onze mooie RETROit zitzakken gebruiken. Door de neutrale, zwarte kleur van de tafel, past deze ook goed bij onze zitzakken. We zijn vooral enthousiast over de combinatie met RETROit Cobana White, vanwege het fraaie contrast met deze zitzak.

Geef je gezellige zithoek een finishing touch

Je kunt je SERVEit ook naast een van onze mooie loungestoelen uit de Nordic collectie plaatsen. Net als SERVEit, is Nordic ook ontworpen door Steffensen & Würtz uit Aalborg. Daarom heb je de garantie dat de stijl hetzelfde is, namelijk: Eenvoudig, cool en Scandinavisch. Deze exclusieve stoel is verkrijgbaar met poten van licht eiken of zwart beuken, met verschillende soorten bekleding in stof en leer. Dus je weet zeker dat je een stoel hebt die bij je SERVEit dienbladtafel en je interieur past.

Bekijk onze loungestoelen hier.

We houden van dit fraaie plaatje: onze loungestoel in combinatie met SERVEit. De stoel is bekleed met Deep Blue Remix 2-stof en heeft een zwart beuken frame.