RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestoelen

CHILLit

Barkrukken

DOGit

Tafels

TRAYit

Klaptafels

RETROit in exclusief leder

Met RETROit Dunes ervaart u het welbekende zitcomfort van de RETROit stoelen in combinatie met mooi natuurleder  van de beste kwaliteit. RETROit Dunes is een loungestoel in uniek deens design, die warmte en rauwe details toevoegt aan uw woninginrichting – lekker!

RETROit Dunes geeft een fantastisch zitcomfort. Niet alleen is deze opgebouwd uit twee delen, die steun in de rug verzekerd – maar de stoel is ook gevuld  met  half schuim en half EPS-korrels om een zacht en comfortabel zitoppervlak te garanderen. De mix van schuim en korrels zorgen niet alleen voor een goed zitcomfort – het garandeert tegelijkertijd, dat de stoel zijn vorm goed behoudt.

Inviteer mooi deens design en rauw leder in uw huis met RETROit Dunes!


Exclusief leder

Het mooie Dunes leder van het deense “Sørensen Læder” is chroomvrij natuurleder met een zachte touch en rauwe look. Het oppervlak is geschuurd en met olie behandeld, wat het leder het speciale nubuck effect geeft met een matte en rauwe look. Het leder heeft natuurlijke kleurverschillen en merken, die elke stoel uniek maakt. Voor elke RETROit Dunes stoel wordt bij de vervaardiging  een hele huid  gebruikt.


Functioneel design

Denk niet aan vormloze zitzakken, die op de grond liggen te rommelen! De RETROit zitzak is een doorgedacht deens design, die er niet alleen heel goed uitziet en een fantastisch zitcomform heeft – maar ook de vorm houdt. Een combinatie van vorm en functie!


Opgedeeld in compartimenten

De binnenzijde van de RETROit is voorzien van 2 seperate zakken die middels Velcro aan elkaar zijn bevestigd. Als je gaat zitten zorgen de 2 compartimenten ervoor dat je perfect wordt ondersteund en niet alle EPS korrels wegschieten! Briljant!


Handgenaaide steken

De met de hand gemaakte steken langs de randen maken elk product helemaal uniek. De draden zijn van een krachtige kwaliteit linnen, die het design zijn eigen uiterlijk en rauwe look geven. Dit is het DNA van SACKit!

Product specificaties

 • 100% Dunes leder van het deense ”Sørensen Læder”
 • Met olie behandeld anilin leder
 • Vulling: 50% schuim en 50% EPS korrels (100% vrij van chemicaliën)
 • Maat: 96 x 80 x 70 cm (lengte x breedte x hoogte)
 • SACKit adviseert, dat u uw leder niet blootstelt aan:
  • Direct zonlicht
  • Extreme warmte
  • Scherpe voorwerpen
  • Vocht en vloeistoffen
 • Let op: Er komen natuurlijke kleurverschillen en merken voor in het leder
8579201
10000 Items

No customer reviews for the moment.