RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestoelen

CHILLit

Barkrukken

DOGit

Tafels

TRAYit

Klaptafels

RETROit Cobana Junior

Zitzakken voor kinderen in Deens design en van duurzame materialen

"Mama, ik wil ook graag een RETROit zitzak in mijn slaapkamer!" Nu kun je de wens van je kind in vervulling laten gaan: zijn of haar eigen, coole RETROit zitzak in de slaapkamer! Beleef beiden de rust bij het voorlezen van een boek of laat de kleine ravotten en spelen op de leuke meubels.

De RETROit Cobana Junior heeft hetzelfde coole design als de populaire RETROit zitzak en dan ook nog in de juiste kindermaat. Junior-zitzakken hebben precies dezelfde, vertrouwde eigenschappen en hetzelfde comfort, die je kind de perfecte omgeving bieden voor spel, plezier en ontspanning.


Vervolg je spel in de tuin

De prachtige kindermeubels kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Dit betekent dat je vrij bent om te spelen en bewegen waar je maar wilt. De zitzakken zijn superlicht en kunnen makkelijk door het huis verplaatst worden of in de zomer mee naar buiten worden genomen (bijv. op het terras). In feite zijn ze zo licht dat de kleintjes ze zelf kunnen dragen. Slim!


Deens design en kwaliteitsmaterialen

De RETROit Junior zitzakken passen perfect in zowel jongens- als meisjesslaapkamers. De zitzak kan gemakkelijk worden gestyled voor kinderen van alle leeftijden.

Binnenin de zitzak vind je twee aparte hoezen gevuld met EPS parels, die zijn afgesloten met een rits, zodat ze gemakkelijk kunnen worden bijgevuld als de parels na verloop van tijd platter worden. Dit betekent ook dat zitzak beschermd wordt door de twee ritsen, zodat er niet plotseling overal zitzakparels in  de kinderkamer liggen.

De vulling in onze zitzakken zijn vanzelfsprekend 100% gifvrij, zodat je de kids met een gerust hart de hele dag kunt laten spelen en chillen. In het merendeel van de zitzakken die verkocht worden is de vulling behandeld met de vlamvertrager HBCD, die mogelijk kankerverwekkend zou zijn. Om het milieu te sparen en de gezondheid van onze klanten te waarborgen, gebruiken we in het geheel geen parels meer die HBCDD bevatten. Zo kies je bij de aankoop van een SACKit zitzak voor een 100% schone vulling en een schoon geweten! Geniet van het leven en relax.


Denk aan je poef!

Er is ook een kleine poef in kinderformaat verkrijgbaar die uitstekend als voetenbankje kan dienen en perfect bij de zitzak past. Wanneer je de poef als voetenbankje gebruikt, geeft dit extra zitcomfort. De poef is ook geschikt als extra stoel of tafeltje in de slaapkamer. Je kunt de poefen hier bekijken


Functioneel deens design

Vergeet al die vormeloze zitzakken die rondslingeren in de kinderkamer! Het Deense ontwerp van de RETROit zitzak is goed doordacht en ziet er niet alleen aantrekkelijk uit, het zit ook nog eens heel lekker.


Vormvast ontwerp

De RETORit junior zitzak bestaat van binnen uit twee afzonderlijke zakken die worden gescheiden door een "wand" van klittenband. Als je erop gaat zitten, worden de twee binnenste delen tegen elkaar aangedrukt, zodat de rug van je kind optimaal ondersteund wordt en hij comfortabel zit. Slim!


Duurzame materialen

De RETROit Cobana Junior is gemaakt om veel te worden gebruikt. De zitzak zal al snel een van de favoriete meubels van je kind worden en is daarom gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen, die nog jarenlang meegaan: een slijtvaste stof, YKK rits en een vulling met gifvrije EPS-parels. Laat de jongste genieten van zijn spel in een prachtige zitzakstoel.


Met de hand genaaid

De mooie, met de hand genaaide steken langs de naden van de zitzak geven het ontwerp een stoere en exclusieve uitstraling. De met de hand genaaide details maken elk product uniek.


Indoor & Outdoor

Zowel binnen als buiten te gebruiken! Als het mooi weer is, maak je van de RETROit Cobana junior zitzak zijn of haar favoriete plek in de zon! Als het grijze weer in aantocht is, kunt je de zitzak voor de kachel plaatsen zodat het een perfect plek wordt om lekker in weg te kruipen, just MOVEit!


Waterafstotend 

Gooi hem naar buiten! De stof van de Cobana-zitzak is waterafstotend omdat het een coating aan de binnenzijde heeft, zodat water niet kan binnendringen. De stof bestaat voor 100% uit het synthetische materiaal Olefin dat waterafstotend is en zo schimmel voorkomt. Daarom kun je je Cobana zitzak gerust buiten laten staan, zelfs als het regent. Toch raden wij je aan om de zitzak bij zware regenval onder een afdak te plaatsen omdat het water bij de naden kan doordringen; en we weten allemaal dat je in een natte zitzak minder lekker zit.


Lichrecht

Het is zo mooi als de zon schijnt, dat vinden wij gelukkig ook! Daarom is dit product gemaakt van een synthetisch materiaal dat niet vaal wordt door het zonlicht. Maar vergeet je kinderen niet in te smeren met zonnebrandcrème!

PRODUCTSPECIFICATIES:

 • Stof: 100% Olefin vezels
 • Vulling: 100% EPS parels. Onze EPS parels zijn 100% vrij van chemicaliën, zodat je kind kan genieten van zijn nieuwe zitzak, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over schadelijke stoffen.

 • Afmetingen:
  • Hoogte: 65 cm
  • Zithoogte: 35 cm
  • Zitdiepte: 40 cm
  • Diepte: 82 cm
  • Breedte: 65 cm
 • Testresultaten/duurzaamheid: 20.000 toeren Martindale.
 • Lichtechtheid: schaal 7-8

 • Waterafstotend: schaal 90
 • Let op: Houd er rekening mee dat de parelvulling van de zitzak bij aankoop erg hard aanvoelt. Daarom kan de zitzak de eerste paar dagen dat je hem gebruikt wat hard aanvoelen. De vorm van de parels zal zich na een paar weken gebruik hebben aangepast en de poef zal dan heel prettig aanvoelen. De harde vulling zorgt ervoor dat je zitzak zijn vorm langer behoudt.
 • De handgreep aan de achterkant van de zitzak is slechts een decoratief detail en niet bedoeld als handgreep om de zitzak te verplaatsen. Wij raden je aan om de zitzak helemaal op te tillen als je hem verplaatst. u in het bezit van de gehele stoel te nemen wanneer u het nodig om het te verplaatsen. Indien er ruw aan de handgreep getrokken wordt kan de stof beschadigen.


8573032
10000 Items

No customer reviews for the moment.