RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestoelen

CHILLit

Barkrukken

DOGit

Tafels

TRAYit

Klaptafels

MOVEit X Front 

Your tunes, your look! 

Verander het uiterlijk van uw MOVEit/MOVEit X luidspreker met het verwisselbare front – moet het klassiek worden, bij de meubels passen of moet de luidspreker er uit springen met een knalkleur? U bepaalthet zelf! 
Met het verwisselbare front van de MOVEit/MOVEit X luidspreker, kunt u eenvoudig een persoonlijke uitdrukking geven aan uw inrichting.
MOVEit luidsprekers worden standaard geleverd met de kleur ”Dusty Blue”. Bekleedt met Xpress stof van de deense Gabriel.
MOVEit X luidsprekers worden standaard geleverd met de kleur ”Black”, ”Forest”, “Steel” of ”Chrome”. Bekleedt met Fiord stof van de deense Kvadrat.

 

Verwisselen van de fronten

  1. Verwijder het front door te trekken aan het kleine SACKit ledermerkje. Wanneer u het front in het hoekje bij het ledermerkje los heeft gemaakt, kunt u het front rondom losmaken en hierna verwijderen. LET OP: Het front is grondig vastgemonteerd om een sublieme  geluidskwaliteit te verzekeren. Het ledermerkje is vastgeschroefd op het front, dus ontworpen voor gebruik bij verwisselen van het front.
  2. Breng het nieuwe front zó aan, dat de staafjes, de hiervoor gemaakte openingen raken. Druk het front vast langs de zijden – nu bent u klaar om van uw MOVEit te genieten met een hele nieuwe look!

Product specificaties

  • MOVEit  Front past bij modellen MOVEit Wi-Fi & Bluetooth en MOVEit/MOVEit X Bluetooth
  • Bekleedt met Fiord stof van de deense Kvadrat
  • Gebrand ledermerkje
  • Afmeting: 315 x 156 x 20 mm
  • Gewicht: 103 g

Inhoud verpakking

  • 1xMOVEit Front
60510
10000 Items

No customer reviews for the moment.