Leer ons een beetje beter kennen

Waarom SACKit? SACKit is een Deens design dat opvalt. Wij creëren functionele lifestyle-producten van hoge kwaliteit en exclusief Deens design. Een SACKit-product is een product waar u jaren plezier van zult hebben! Onze ontwerpen zijn compromisloos wat betreft functionaliteit en kwaliteit. Getit

? Mensen vragen vaak: "Wat is het verband tussen luidsprekers en pocket stoelen?" Voor ons is de context duidelijk: we produceren functionele lifestyleproducten die passen in het moderne, actieve leven. We beperken ons niet tot één productcategorie. We werken er voortdurend aan om te voldoen aan de behoeften van consumenten aan moderne en functionele lifestyleproducten.

... en natuurlijk hebben al onze producten hetzelfde dat ze in "it" terechtkomen.

SACKIT-DNA Bij SACKit werken we voor de ultieme kwaliteitstest: we verkopen alleen producten die we zelf willen bezitten! Daarom kunnen we altijd zorgen voor de kwaliteit, functionaliteit en het ontwerp van de producten.

Alle materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om u functionaliteit en esthetiek te bieden in het dagelijks leven. We ontwerpen lifestyleproducten voor de woonkamer, voor het terras, voor de kinderkamer, voor de vakantie, voor het strand, voor de hond - kortom voor het moderne, actieve leven. Dat is waarom we ervoor zorgen dat alle materialen van een kwaliteit zijn die jaren meegaat.

Functionaliteit en duurzaamheid zijn niet genoeg! Daarom hebben alle SACKit-producten een vleugje mooi Scandinavisch design dat bij het moderne huis past. Op onze zakstoelen vind je met de hand genaaide oorbellen die het ontwerp een speciaal frame geven en elke stoel uniek maken. WOOFitserien wordt gekenmerkt door duidelijke lijnen en prachtige metalen - JA, elektronica kan goed klinken EN er goed uitzien! Doe jezelf een plezier en probeer onze producten bij een dealer . 400px; "

5 snel SACKit / themes / sp_furnicom17 / assets / img / cms / Opgericht in 2012 door Kristoffer Glerup.

Heeft zijn Hoofdkantoor in Aalborg. Hier hebben we ook een grote showroom code gecreëerd waarin u onze producten
kunt uitproberen
SACKit-producten kunnen in 21 landen over de hele wereld worden gekocht.

Belangrijkste accessoires SACKit kantoor zijn onze sappen - elke dag verse sappen dreamit SACKit is een klein Aalborg bedrijven met het kweken van arbeid en wereldwijde dromen. Tegenwoordig heeft Sackit een handvol mensen die graag naar goede muziek luisteren en zich in heerlijke tassen werpen! ... Natuurlijk, bij de ontwikkeling van ideeën, service, marketing en uitbreiding van het merk SACKit aan klanten over de hele wereld. SACKit staat voor constante productontwikkeling. We hebben altijd nieuwe, opwindende producten op de weg naar jou.

Je kunt altijd de ontwikkelingen volgen en ons ontmoeten op sociale media: