Waarom SACKit?

SACKitis deens design dat opvalt. We maken functionele levensstijlproducten van hoge kwaliteit en in exclusief deens design. Een SACKit product is een product waar u jarenlang van geniet! We nemen namelijk nooit een compromis, als het gaat om functionaliteit en kwaliteit in onze designs.

GETit?

Er wordt ons vaak gevraagd: “Wat is nu eigenlijk het verband tussen luidsprekers en zitzakken?” Voor ons is het verband duidelijk - we produceren functionele levensstijlproducten, die passen bij het moderne, actieve leven. We laten ons niet begrenzen door een product-categorie. We werken constant naar de behoefte van de gebruiker voor nieuwe, moderne en functionele levensstijlproducten.
...en zo eindigen natuurlijk al onze producten op “it”.

SACKit DNA

Bij SACKit gaan we altijd uit van de ultimatieve kwaliteitstest: ”We verkopen alleen producten, die we zelf graag willen bezitten!” Daarom staan we altijd garant voor kwaliteit, functionaliteit en design.
Alle materialen zijn zorgvuldig uitgezochtom u elke dag functionaliteit en een esthetische ervaring te verzekeren. We ontwerpen levensstijlproducten voor de woonkamer, het terras, in de kinderkamer, voor vacantie, voor de hond - kort gezegd - voor het moderne, actieve leven. Daarom willen we ons er van verzekeren, dat alle materialen jarenlang houdbaar zijn.
Toch zijn functionaliteit en houdbaarheid niet genoeg! Daarom hebben alle SACKit producten een “touch” van mooi scandinavisch design, die bij de moderne woning past. Op onze zitzakken ziet u de handgenaaide linnensteken, die het design markant, en elke stoel uniek maken. De WOOFit-serie wordt gemarkeerd door strakke lijnen en metalen - JA, eletronica kan zowel fantastisch geluid geven EN er tegelijkertijd geweldig uitzien!
Doe jezelf een plezier en probeer onze producten bij een dealer.

5 snelle om SACKit

  • Opgericht in 2012 door Kristoffer Glerup
  • Hoofdkantoor in Aalborg, Denemarken
  • SACKit producten zijn verkrijgbaar in 21 landen over de hele wereld
  • Belangrijkste inventaris in het SACKit-kantoor zijn onze juices - die elke dag versgeperst, gedronken worden
  • SACKits’ doorbraak was met de RETROit-stoel

DREAMit

SACKit is een kleine, groeiende Aalborg-onderneming met globale dromen. Op het moment zijn er een handvol medewerkers, die graag naar goede muziek luisteren en het heerljk vinden om gebruik te maken van de zitzakken! ---natuurlijk, terwijl ze ideëen ontwikkelen, klanten helpen en het SACKit brand ontwikkelen naar klanten over de gehele wereld.