Shop by

Best verkochte producten

Loungestoel, Deens design met onderstel van massief eikenhout

De designerstoel van licht eikenhout heeft een lichte, Scandinavische uitdrukking en mooie details. 

De SACKit Nordic loungestoel met een onderstel van massief eikenhout heeft een elegante, Scandinavische uitdrukking. Het hout is zo behandeld dat de mooie, natuurlijke houtstructuur duidelijk zichtbaar is. Kies je een stoel van een natuurmateriaal zoals hout, dan betekent dit tegelijkertijd dat je een heel uniek product krijgt met eigen kenmerken. De loungestoel is verkrijgbaar met een volledig gestoffeerde zitting en een half gestoffeerde zitting. Het half gestoffeerde model heeft een ongelofelijk mooie rug, waarvan de unieke structuur van het eikenhout mooi zichtbaar is. Verkrijgbaar met volledig of half gestoffeerde zitting. Het half gestoffeerde model heeft weer de karakteristieke SACKit kruissteek langs de rand van de stoel – It’s all about the details.

Als je Ultra leder kiest, krijg je een stoel met een klassieke uitdrukking, die jarenlang mooi blijft. Ultra leder is enorm resistent tegen vuil en het slijtvaste oppervlak zal de gehele levensduur van deze stoel mooi blijven. Dit type leder is heel gemakkelijk te onderhouden, want het is zowel water- als vuilafstotend – je kunt de stoel gemakkelijk afnemen en eventuele vlekken verwijderen. Kies uit twee kleuren ”Brandy” of ”Black”.

Een stoel met Dunes leder zal natuurlijk van uitdrukking veranderen met de jaren. Dunes leder zal met de tijd een natuurlijk patina krijgen. Net zoals wij zelf. Dunes heeft een fluweelzachte oppervlak, dat een absoluut exclusieve uitdrukking geeft aan je inrichting. Kies uit twee kleuren ”Cognac” of ”Anthrazite”. Het detail van de kruissteek moet natuurlijk passen bij het leder. Daarom heeft de kruk in de kleur ”Cognac” een lichte steek, en de kruk in de kleur ”Anthrazite” een donkere steek.

Eiken & leder

Subcategories

Actieve filters