Loungestoel, Deens design met exclusief zwart houten onderstel

De SACKit Nordic stoel van zwartgelakt beukenhout geeft je inrichting een klassieke uitdrukking

Kies het zwartgelakte onderstel als je de SACKit Nordic loungestoel een rauwe, klassieke of mannelijke touch wilt geven.  De stoel is verkrijgbaar in een volledig gestoffeerd en half gestoffeerd model. De half gestoffeerde loungestoel heeft een prachtige rug, waarvan de unieke houtstructuur mooi door de zwarte lak zichtbaar is. Het half gestoffeerde model heeft bovendien de karakteristieke SACKit kruissteek langs de rand van de stoel. Dit model heeft prachtige details, waar je ogen werkelijk van het Deense design kunnen genieten.

Als je Ultra leder kiest, krijg je een stoel met een klassieke uitdrukking, die jarenlang mooi blijft. Ultra leder is enorm resistent tegen vuil en het slijtvaste oppervlak zal de gehele levensduur van deze stoel mooi blijven. Dit type leder is heel gemakkelijk te onderhouden, want het is zowel water- als vuilafstotend – je kunt de stoel gemakkelijk afnemen en eventuele vlekken verwijderen. Kies uit twee kleuren ”Brandy” of ”Black”.

Een stoel met Dunes leder zal natuurlijk van uitdrukking veranderen met de jaren. Dunes leder zal met de tijd een natuurlijk patina krijgen. Net zoals wij zelf. Dunes heeft een fluweelzachte oppervlak, dat een absoluut exclusieve uitdrukking geeft aan je inrichting. Kies uit twee kleuren ”Cognac” of ”Anthrazite”. Het detail van de kruissteek moet natuurlijk passen bij het leder. Daarom heeft de kruk in de kleur ”Cognac” een lichte steek, en de kruk in de kleur ”Anthrazite” een donkere steek.

Beuken & leder

Subcategories

There are no products.