Deens design barkruk met onderstel van massief eikenhout

De Nordic barkruk van eikenhout heeft mooie details en kenmerkt zich door strak Scandinavisch design

Geniet van de mooie, natuurlijk houtstructuur van het lichte eikenhout. Als je een kruk kiest van een natuurmateriaal zoals hout, krijg je een uniek meubel met eigen kenmerken. Laat je ogen langs de mooie natuurlijke details en de kenmerken van het ontwerp gaan. Zie hoe mooi het onderstel is zonder zichtbare schroeven. De barkruk is verkrijgbaar met twee verschillende zittingen: volledig gestoffeerd en half gestoffeerd. De half gestoffeerde kruk heeft een ongelofelijk mooie rand en onderkant, waarin je kunt genieten van de mooie structuur in het eikenhout. Bij het half gestoffeerde model vind je weer de karakteristieke SACKit kruissteek langs de rand van de kruk – It’s all about the details.

Als je Ultra leder kiest, krijg je een stoel met een klassieke uitdrukking, die jarenlang mooi blijft. Ultra leder is enorm resistent tegen vuil en het slijtvaste oppervlak zal de gehele levensduur van deze stoel mooi blijven. Dit type leder is heel gemakkelijk te onderhouden, want het is zowel water- als vuilafstotend – je kunt de stoel gemakkelijk afnemen en eventuele vlekken verwijderen. Kies uit twee kleuren ”Brandy” of ”Black”.

Een stoel met Dunes leder zal natuurlijk van uitdrukking veranderen met de jaren. Dunes leder zal met de tijd een natuurlijk patina krijgen. Net zoals wij zelf. Dunes heeft een fluweelzachte oppervlak, dat een absoluut exclusieve uitdrukking geeft aan je inrichting. Kies uit twee kleuren ”Cognac” of ”Anthrazite”. Het detail van de kruissteek moet natuurlijk passen bij het leder. Daarom heeft de kruk in de kleur ”Cognac” een lichte steek, en de kruk in de kleur ”Anthrazite” een donkere steek.

Onze barkrukken zijn verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes 68cm en 73cm.

Vind de barkruk die perfect bij jou en je huis past. 
Lees hier meer over onze barkrukken.

Eiken & leder

Subcategories

Actieve filters