Barkruk, exclusief Deens design met zwart onderstel

SACKit Nordic barkruk van zwartgelakt beukenhout geeft zowel een klassiek als een rauwe touch aan je inrichting

Elegant, smaakvol en sculpturaal. De SACKit Nordic barkruk is ontworpen door Deense designers. Het exclusieve zwarte onderstel past in elk huis. De kruk heeft een zitting die of volledig of half gestoffeerd is. Bij de half gestoffeerde kruk is het mooie zwarte hout zichtbaar, en langs de rand van de zitting zie je de mooie karakteristieke SACKit kruissteek. De SACKit Nordic is een compromisloos ontwerp met fantastische details.

Als je Ultra leder kiest, krijg je een stoel met een klassieke uitdrukking, die jarenlang mooi blijft. Ultra leder is enorm resistent tegen vuil en het slijtvaste oppervlak zal de gehele levensduur van deze stoel mooi blijven. Dit type leder is heel gemakkelijk te onderhouden, want het is zowel water- als vuilafstotend – je kunt de stoel gemakkelijk afnemen en eventuele vlekken verwijderen. Kies uit twee kleuren ”Brandy” of ”Black”.

Een stoel met Dunes leder zal natuurlijk van uitdrukking veranderen met de jaren. Dunes leder zal met de tijd een natuurlijk patina krijgen. Net zoals wij zelf. Dunes heeft een fluweelzachte oppervlak, dat een absoluut exclusieve uitdrukking geeft aan je inrichting. Kies uit twee kleuren ”Cognac” of ”Anthrazite”. Het detail van de kruissteek moet natuurlijk passen bij het leder. Daarom heeft de kruk in de kleur ”Cognac” een lichte steek, en de kruk in de kleur ”Anthrazite” een donkere steek.

Onze barkrukken zijn verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes 68cm en 73cm.

Vind de barkruk die perfect bij jou en je huis past. 
Lees hier meer over onze barkrukken.

Beuken & leder

Subcategories

Actieve filters